La Fundació FC Barcelona engega una reforma dels seus estatuts

La Fundació FC Barcelona engega una reforma dels seus estatuts

El Patronat de la Fundació, reunit aquest dilluns, ha abordat aquesta qüestió legal i ha fet un repàs de l’evolució dels projectes que l’entitat té en marxa

El Patronat de la Fundació FC Barcelona, màxim òrgan de govern d’aquesta entitat, ha mantingut aquest dilluns una nova reunió de seguiment dels projectes.

En aquesta trobada, presidida per Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, la Fundació ha engegat un procés de revisió dels seus estatuts, datats de l’any 1994, per tal d’adaptar-los a les necessitats actuals i futures de la gestió de l’entitat.

Durant la reunió, també s’ha posat sobre la taula el projecte d’editar una REVISTA de la FUNDACIÓ que arribaria a casa dels socis juntament amb la REVISTA BARÇA i que donaria a conèixer a la massa social del Club els programes i les històries humanes que hi ha darrere dels projectes d’aquesta entitat.

La voluntat és apropar als socis aquests continguts estratègics, que donen sentit al lema Més que un Club i que ajudaran a establir una diferència clara entre el que és el Club i el que és la Fundació. Aquesta iniciativa es troba en fase de treball i encara no té una data fixada de sortida.

En el capítol de programes, s’han repassat les últimes novetats de la campanya 1in11, del projecte #Invulnerables i de l’aliança amb Scholas, entitat impulsada pel Papa Francesc. Precisament en aquest últim punt, s’ha decidit que la Fundació col·laborarà en la primera trobada de joves de Scholas a Barcelona, prevista per al proper mes de novembre, i que compta amb l’impuls de la Generalitat de Calalunya, de l’Arquebisbat de Barcelona i de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta nova col·laboració se sumarà a les activitats dutes a terme la temporada passada en el marc de l’entesa amb Scholas. D’una banda, la recepció del Papa Francesc a una delegació del Club al Vaticà, encapçalada per Josep Maria Bartomeu, i, de l’altra, la simbòlica plantada de l’olivera de la Pau als jardins de la Masia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut