‘FutbolNet’ tanca el curs amb la celebració dels seus Festivals

‘FutbolNet’ tanca el curs amb la celebració dels seus Festivals

Aquestes festes lúdiques s’estan celebrant a diversos punts del territori català on s’aplica aquest projecte de foment de valors a través del futbol

Una de les cites més emblemàtiques en el calendari del projecte ‘FutbolNet’ són els seus Festivals, unes festes obertes a la comunitat en les que tothom que ho desitja pot conéixer la metodologia educativa del programa mentre passa una estona d’esbarjo.

Durant el tram final del mes de maig s’estan celebrant per tot Catalunya diversos Festivals FutbolNet, coincidint amb la finalització del curs. Aquest passat cap de setmana es van dur a terme el de Vila-Seca, a les piscines municipals de la localitat, i el de Banyoles, en el marc dels jocs Emporium.

En aquestes dues poblacions els participants del programa van exercir d’amfitrions ensenyant la metodologia a tots els nens i joves que van visitar les instal·lacions. Una acció que els ha ajudat a reforçar el seu sentiment de pertinença i que a l’hora ha provocat un efecte multiplicador de l’essència del projecte. A ‘FutbolNet’ el resultat no és el més important. Els valors prenen el protagonisme fent del futbol una font de comportaments positius que fomenten el desenvolupament personal dels joves i afavoreixen la cohesió social.

Durant el proper cap de setmana es celebraran els Festivals de Salou i Sant Carles de la Ràpita. En l’actualitat ‘FutbolNet’ s’aplica a catorze centres educatius i espais lúdics de Catalunya de les quatre províncies en col·laboració amb els respectius ajuntaments i les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut