La Fundació FC Barcelona, amb l'Open Day de la Fundació Cruyff

La Fundació FC Barcelona, amb l'Open Day de la Fundació Cruyff

Jordi Cardoner ha visitat aquesta festa lúdica en què han participat més de 900 infants amb algun tipus de discapacitat i que compta amb el suport de la Fundació FCB

El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha visitat aquest dijous l’Open Day de la Fundació Johan Cruyff, una jornada ludicoesportiva celebrada al Complex Esportiu Municipal La Mar Bella en què més de 900 infants i joves que tenen algun tipus de discapacitat han pogut gaudir d’una vintena d’activitats esportives.

Cardoner, acompanyat de Danny Cruyff, esposa de l’holandès, ha fet un recorregut pels diferents espais d’aquesta festa, on ha pogut intercanviar opinions amb els responsables tècnics del projecte, així com amb alguns dels patrocinadors.

Amb el suport de la Fundació FC Barcelona i d’altres entitats, la Fundació Cruyff dedica anualment als beneficiaris dels seus projectes una jornada lúdica diferent amb l’objectiu de convertir la pràctica esportiva en una font de diversió, desenvolupament personal i inclusió social. Bàsquet, futbol, bitlles o ciclisme han estat algunes de les disciplines que s’han pogut veure aquest dijous a La Mar Bella com a mostra representativa dels projectes esportius que aquesta entitat duu a terme durant tot l’any arreu del món.

La Fundació FC Barcelona i la Fundació Cruyff parteixen d’una mateixa filosofia d’entendre l’esport, en què els valors i les relacions humanes prenen el protagonisme. És per això que des de fa més d’un any ambdues entitats mantenen un acord de col·laboració per fomentar l’esport i els seus valors entre nens i joves, prioritzant la infància i l’adolescència en situació de vulnerabilitat. El projecte Pati 14 o els Cruyff Courts són alguns exemples d’aquesta tasca conjunta.

Declaracions de Jordi Cardoner

“És espectacular el que es veu en aquest Open Day, diu molt a favor de la feina de la Fundació Cruyff i volem mostrar-los el nostre màxim suport. La Fundació FC Barcelona vol estar al costat de l’esport i al costat dels nens i això ens porta a donar també suport a la Fundació Cruyff. Amb accions com aquesta, seguim sumant, ajudem que els infants siguin més feliços i donem sentit al lema ‘més que un club’”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut