‘Barçakids’ arriba a més escoles

‘Barçakids’ arriba a més escoles

Aquest projecte de foment de valors impulsat per la Fundació FC Barcelona ha ampliat enguany el seu abast gràcies a un nou model d’implementació

Amb el seu recent pas per Andorra, ‘Barçakids’ tanca curs, un any més, amb gran èxit de participació i amb un alta valoració per part dels mestres de les escoles.

La gran novetat d’enguany ha estat que el projecte s’ha instal·lat a diferents punts neuràlgics del territori català, als quals s’hi han desplaçat les escoles. Un nou model d’implementació que ha permès augmentar el nombre d’escoles beneficiàries i que, en definitiva, n’ha afavorit la diversitat.

Gairebé 7.000 participants de 56 escoles

El projecte ha tingut aquest curs 153 sessions amb gairebé 7.000 participants que pertanyen a 56 escoles, una xifra de centres sensiblement superior a la d’anys anteriors.

A més d’instal·lar-se a Barcelona, a l’Auditori 1899 i a l’Avantllotja Lateral del Camp Nou, ‘Barçakids’ ha obert el seu centre de recursos educatius a Montmeló, Vilanova i la Geltrú, Cambrils, Tortosa, Mollerussa, Balaguer, la Seu d’Urgell, Salt i Sant Joan de Vilatorrada.

Pel que fa als Països Catalans, el projecte s’ha aplicat, com és habitual, a la Franja de Ponent, a la Catalunya Nord, a les Illes Balears, al País Valencià i a Andorra.

També a la xarxa

Més enllà de les sessions presencials, ‘Barçakids’ també ha estat present a la xarxa a través de la plataforma educativa www.fcbkids.cat en què els infants, els mestres i les famílies poden trobar jocs, ‘e-learnings’ i material pedagògic divers per continuar treballant els valors a classe o a casa.

‘Barçakids’ és un projecte de foment de valors que està dirigit als nens i nenes de 6 a 12 anys i pretén consolidar el seu sistema de valors per mitjà dels principis pedagògics de l’esport, del joc i de la participació activa i inclusiva. El projecte fomenta la reflexió dels infants al voltant dels valors durant una jornada lectiva sencera, a través d’activitats físiques i d’expressió oral i escrita. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut