Visita dels Campeones Descalzos de la Montaña

Visita dels Campeones Descalzos de la Montaña

Un equip de bàsquet de joves mexicans ha visitat el Camp Nou Experience. Se'ls coneix com els Campeones Descalzos de la Montaña perquè estan acostumats a jugar sense sabatilles

Un equip de bàsquet de joves mexicans ha visitat aquest dimecres al Camp Nou Experience, convidat per la Fundació FC Barcelona. Tots ells pertanyen a la comunitat Triqui, un poble indígena del nord de l'estat d'Oaxaca a Mèxic i es troben a la ciutat per participar a la Copa Barcelona, ​​que se celebra de l'1 al 3 de juliol.

Acompanyats del seu entrenador de bàsquet, Sergio Zúñiga, han estat rebuts per Enric Roca, patró de la Fundació FC Barcelona, ​​que els ha obsequiat amb diversos regals de marxandatge del Club.

Aquests joves esportistes estudien al centre Santa Maria del Tula de l'estat d'Oaxaca, on segueixen un pla educatiu específic que combina l'esport i les matèries ordinàries. Al seu país se'ls coneix com els Campions Descalços de la Muntanya perquè estan acostumats a jugar a bàsquet sense sabatilles. És el tercer any que vénen a Barcelona per competir i esperen que aquesta vegada puguin emportar-se el trofeu de campions cap al seu país.

"Estem molt contents de rebre aquest grup i de mostrar-los el que signifiquen els valors per al FC Barcelona. La Fundació fa una tasca de formació i aquestes visites són un clar exemple. A través de l'esport es poden aprendre moltes coses que et poden servir també a la vida", va assegurar Enric Roca durant la visita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut