Barça Tv estrena un reportatge del debut de Kubala

Barça Tv estrena un reportatge del debut de Kubala

El programa s’estrenarà el proper dilluns dia 12 d’octubre (19 h), coincidint amb el 65è aniversari del debut del mite hongarès amb la samarreta blaugrana en un partit amistós contra l’Osasuna

El proper dilluns es compleixen 65 anys del debut de Kubala amb el FC Barcelona i Barça TV ho celebra amb l’estrena del reportatge ‘El dia que va néixer una llegenda’ i una programació especial dedicada a l’hongarès.

El reportatge ‘El dia que va néixer una llegenda’ s’estrena aquest proper dilluns dia 12 d’octubre a les 19 h i compta, com a gran novetat, amb el testimoni de l’exjugador Francisco Cánovas, que va coincidir a l’onze inicial del Barça amb Kubala el dia del seu debut contra l’Osasuna. Al marge de Cánovas, el reportatge també presenta els testimonis, entre d’altres, dels exjugadors Ferran Olivella i Justo Tejada i del fill de Kubala, Carles Kubala.

Barça TV també reemetrà dos programes dedicats a Kubala coincidint amb l’aniversari del debut. El reportatge ‘Kubala, el noi de la pilota’, de la sèrie ‘El traç de la memòria’; i també l’especial Porta 104: ‘Kubala i Messi, la llegenda continua’, que compta amb el testimoni dAlfredo Di Stéfano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut