Barça TV dedicarà més de 7 hores de programació a la gala de la Pilota d'Or

Barça TV dedicarà més de 7 hores de programació a la gala de la Pilota d'Or

El programa especial de dilluns començarà a les 14 hores i oferirà en directe la gala i tots els esdeveniments que l’envolten, des de la roda de premsa prèvia de Messi i Neymar al migdia fins a les reaccions dels protagonistes un cop entregats el premis

Barça TV dedicarà la programació de dilluns a l’entrega de la Pilota d’Or. El programa especial començarà a les 14 hores, coincidint amb el BN Migdia, i anirà seguit d’una edició especial d’El Marcador que, a partir de les 15 hores, oferirà les rodes de premsa prèvies a la gala de Luis Enrique, finalista com a millor entrenador, i de Messi i Neymar Jr, finalistes al millor jugador.

Amb Edgar Fornós com a enviat especial a Zuric, el programa també tindrà presència a la ja famosa catifa vermella per on desfilen els protagonistes a l’arribada al Kongresshaus, i a partir de les 18.15 hores s’oferirà la gala en directe.

Un cop entregats els premis, el programa especial s’allargarà fins a les 21.30 hores amb les reaccions de tots els protagonistes des de Zuric.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut