Javier Mascherano rep el 6è Premi Barça Jugadors

Javier Mascherano rep el 6è Premi Barça Jugadors

L'ABJ distingeix el jugador del primer equip pel seu joc net

El jugador del FC Barcelona, Javier Mascherano, ha rebut aquest dijous 3 de desembre el 6è Premi Barça Jugadors, organitzat per l’Agrupació Barça Jugadors. El guardó, que reconeix el jugador del Barça amb millor joc net de la temporada, li han lliurat el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el director general de Damm, Enric Crous. L’acte s’ha fet aquest migdia a la Sala París del FC Barcelona.

El jugador ha agraït a l’Agrupació la concessió d’aquesta distinció i ha afirmat que “només els exjugadors saben l’esforç que suposa jugar en aquest Club”. Tant Ramon Alfonseda com Josep Maria Bartomeu han reconegut la humanitat del jugador argentí, i han volgut recordar la seva humilitat des del primer minut que ha jugat al Barça, fet que al cap de cinc anys l’ha conduït a ser nomenat capità pels seus companys. Mascherano ha rebut una escultura obra d’Agustí Puig, una al·legoria del joc net feta amb bronze i plata envellida.

Joan Segarra, present a l’acte
Durant l’acte de lliurament s’ha fet una menció especial a l’exjugador del FC Barcelona, Joan Segarra. Aquesta menció li reconeix al Gran Capità de l’equip de Les 5 Copes els seus valors, atributs que amb tota seguretat li haguessin suposat rebre el Premi Barça Jugadors en cas que la distinció hagués existit fa 50 anys. Els assistents han dedicat un aplaudiment a la seva viuda Purificació, el seu fill Joan i el seu nebot Pere.

A l’acte hi ha assistit membres de la junta directiva del FC Barcelona i de l’Agrupació. Uns minuts abans, Mascherano ha visitat les instal·lacions de l’Agrupació, situades a l’Estadi, on han signat en el Llibre d’Honor i ha signat una samarreta antiga del Barça.

El Premi Barça Jugadors és una iniciativa de l’Agrupació Barça Jugadors  patrocinada per Estrella Damm que vol distingir el jugador del FC Barcelona amb més joc net de la temporada. Una vegada finalitzada la competició oficial, una campanya de votació popular va donar lloc a 6 finalistes: el mateix Mascherano, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Leo Messi, Gerard Piqué i Ivan Rakitic. Posteriorment, un jurat format per personalitats vinculades al barcelonisme va reconèixer en Mascherano una actitud destacada dins el vestidor, en el seu treball per al bé comú de l’equip i també fora del camp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut