Local

L’Agrupació Barça Jugadors assisteix a la convenció de futbol més important dels EUA

L’Agrupació vol contactar amb clubs americans interessats en incorporar exjugadors del FC Barcelona formats com a entrenadors.

Una representació de l’Agrupació Barça Jugadors encapçalada pel seu president, Ramon Alfonseda, assisteix entre el 14 i el 17 de gener a la Convenció de l’Associació d’Entrenadors de Futbol d’Amèrica (NSCAA), que té lloc a Baltimore (Maryland – Estats Units). Es tracta d’un punt de trobada del món del futbol, on hi ha representació de clubs, entrenadors i empreses del  sector, i on en l’última edició hi van participar 10.000 persones. El director de l’Agrupació, Luis Ortiz de Zevallos, també participa al viatge, que té un marcat caràcter executiu.

Amb l’assistència a aquest congrés, l’Agrupació vol contactar amb clubs americans interessats en incorporar exjugadors del FC Barcelona formats com a entrenadors. A més, tractant-se d’un fòrum amb la presència de nombrosos programadors d’esdeveniments, l’Agrupació també hi explica el programa FCB Legends, que juntament amb el FC Barcelona persegueix promocionar tot tipus d’esdeveniments amb exjugadors del Club.

L’Agrupació assisteix a la convenció convidada per ISL Soccer, empresa amb qui manté un acord de col·laboració des del 2014 i que ha permès afavorir la participació d’exjugadors del Club com a entrenadors i scouters en diferents campus organitzats als Estats Units i de fer xerrades als participants dels campus que ISL organitza cada any a Barcelona. Del programa d’activitats previstes per a la convenció destaca la celebració d’una trobada entre empreses i clubs del sector del futbol i un encontre amb empreses vinculades a les noves tecnologies per explorar noves vies de col·laboració. Al mateix temps, Ramon Alfonseda i Luis Ortiz de Zevallos assistiran a la xerrada que oferirà Joan Vilà, responsable de metodologia del FC Barcelona.

Més notícies aquí