L'equip de l'Agrupació Barça Jugadors s'enfronta al de la PB Torrefarrera

L'equip de l'Agrupació Barça Jugadors s'enfronta al de la PB Torrefarrera

El matx es va disputar en el marc de la 10a Trobada de la Penya Barcelonista Lleida Sud i Franja i va comptar amb diferents actes institucionals posteriors a l'enfrontament

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors va disputar un partit contra el conjunt de la Penya Barcelonista de Torrefarrera. El matx disputat en la localitat segrianenca es va emmarcar en la 10a Trobada de la Penya Barcelonista Lleida Sud i Franja. Abans del partit el capità de l'equip, Jofre Mateu, va entregar una samarreta estil vintage com a obsequi per a la penya. El matx va comptar amb Pere Valentí Mora, exjugador del primer equip i representant de l'ABJ, com a espectador de luxe. Després del partit es va celebrar un dinar conjunt en motiu de la trobada de penyes. 

El partit va ser plàcid pels interessos blaugranes. El resultat de 1 - 5 al marcador final reflecteix amb claredat la superioritat vistant. Els golejadors van ser Jordi Martinez (3), Lluís Moragues i Carles Rexach IIL'entrenador Josep Palau ha comptat amb 13 juagadors més sota les seves ordres: Salvador Miracle, Miguel Guzmán, Sebastià Herrera, Sergi Pérez, Sergio Chavarría, Javi Delgado, Xavi Vilches, Sergi Martinez, Javi Molina, David Franqué, Jofre Mateu i Jonathan Ortuño. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut