Local

IESE Experience: portar els valors ABJ a l'empresa

L'esdeveniment celebrat el divendres 3 de juny buscava mostrar a un grup d'alumnes de l’escola de negocis l'aplicació de la metodologia d'aprenentatge blaugrana al món empresarial

El divendres 3 de juny al matí es va dur a terme un IESE Experience, un jornada organitzada per l’Agrupació Barça Jugadors en què alumnes de l’escola de negocis van poder acudir a una sessió teòrica i presenciar una pràctica del mètode Barça. En un matí en que es van celebrar diversos esdeveniments, membres de l’ABJ van exposar a la comitiva de IESE la metodologia del club i la seva utilitat a l’hora d’aplicar-la al món empresarial.

En primer lloc, els jugadors de l’equip de l’Agrupació Barça Jugadors van assistir a una xerrada teòrica sobre els valors i la metodologia que formen l’anomenat ADN Barça. Posteriorment, el grup d'alumnes del IESE va assistir a una sessió teòrica sobre l’aplicació de la metodologia Barça al món empresarial, una xerrada que va anar a càrrec de Joan Vilà, membre de l'Àrea de Metodologia de l'FCB.

Ja als camps d'entrenaments, es va dur a terme una sessió d’entrenament en què quatre integrants de IESE van participar amb l’equip de l’ABJ. La resta de la comitiva de la universitat va exercir d’observadors i va tenir la oportunitat de veure l’aplicació pràctica sobre el terreny de joc de tots els conceptes que havien escoltat durant el matí. 

Més notícies aquí