‘One Team’ torna el 2016 amb novetats

‘One Team’ torna el 2016 amb novetats

Aquest projecte de foment de valors a través del bàsquet comptarà enguany amb un grup de beneficiaris que practiquen el bàsquet en cadira de rodes a l’UNES Unió Esportiva-AFA de Sant Feliu de Llobregat

El projecte ‘One Team’ de foment de valors a través del bàsquet que impulsen l’Eurolliga i la Fundació FC Barcelona encetarà una nova etapa a principis del 2016 amb algunes novetats.

En edicions anteriors els beneficiaris van ser els esportistes de Special Olympics Catalunya, entitat que col·labora des de fa anys amb la Fundació FC Barcelona i amb la que es van assolir tots els objectius marcats per ‘One Team’. Una de les novetats d’enguany és que prenen el relleu de Special Olympics Catalunya els joves que practiquen bàsquet en cadira de rodes a l’escola AFA (Activitat Física Adaptada) de l’UNES Unió Esportiva.

La Fundació FC Barcelona ha escollit l’equip de l’UNES-AFA de bàsquet en cadira de rodes amb l’objectiu de reforçar una iniciativa que empodera persones amb discapacitat física, crear un espai informal on fomentar la seva autonomia i afavorir la potenciació de la seva autoestima.

Les sessions començaran el primer trimestre del 2016 i es duran a terme al Palau Blaugrana i al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. Enguany l’ambaixador del projecte serà el jugador del FCB Lassa Justin Doellman.

L’UNES Unió Esportiva és una entitat sense ànim de lucre que fomenta la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat física i que té com a eix principal el bàsquet en cadira de rodes. Les escoles d’iniciació AFA són un projecte dins de l’UNES Unió Esportiva adreçat a totes les persones amb algun tipus de discapacitat física, amb la finalitat de practicar una activitat física adaptada. Paral·lelament, els familiars (pares, mares, germans, cosins…) i amics poden aprofitar aquests moments per compartir experiències i necessitats comunes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut