Subhasta solidària dels vestits Replay del primer equip

Subhasta solidària dels vestits Replay del primer equip

La Fundació FCB, Replay i Make-a-Wish® International trauran a subhasta els vestits dels jugadors amb l’objectiu de recaptar fons per complir les il·lusions d’infants malalts greus.

La Fundació FC Barcelona i Replay, Partner Oficial del FC Barcelona, posen en marxa la subhasta ‘Suit Up to Help Grant Wishes’ (‘Posa’t de gala per ajudar a complir somnis’), una iniciativa solidària a favor de l’entitat Make-A-Wish® International, a través la qual, tothom que ho desitgi podrà licitar per les peces de roba i els accessoris Replay que van lluir els jugadors del primer equip durant la temporada 2013/14.

La subhasta estarà oberta de l’1 al 17 de juny a través de makeawish.vonality.com i els objectes oferts estaran dividits per lots, corresponents a jugadors com Messi, Neymar Jr, Iniesta, Piqué, etc., i inclouran americanes, camises, corbates, pantalons, etc.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és recaptar fons per poder fer realitat les il·lusions de centenars de nens d’arreu del món que pateixen alguna malaltia greu. Una feina que la Fundació FC Barcelona i Make-A-Wish® International duen a terme plegades des de fa anys i que els ha portat a complir els somnis de més de 200 nens de tot el món. La gran majoria d’aquests de consisteixen a voler veure en persona els jugadors del primer equip i a assistir a algun dels seus partits o entrenaments. Els diners recaptats s’utilitzaran per gestionar els viatges i les estades a Barcelona d’aquests infants, sovint procedents de països molt llunyans.

La Fundació FC Barcelona és una entitat fermament compromesa amb la infància, especialment amb aquells nens i nenes que passen per moments delicats de salut, i projectes com aquest ajuden a millorar el benestar emocional d’aquest infants. Per aconseguir-ho, la Fundació FCB compta amb la predisposició i la complicitat dels jugadors del primer equip i el seu staff tècnic, que fan que aquests desitjos es converteixin en records inesborrables.

Make-A-Wish® concedeix desitjos de nens amb malalties greus a gairebé 50 països de tot el món. Des del 1980, ha concedit més de 350.000 somnis que canvien la vida dels infants malalts i de les seves famílies en el moment que més ho necessiten.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona

“Complir els somnis dels infants més vulnerables és una de les tasques més entranyables i sensibles que duu a terme la Fundació FC Barcelona. Gràcies al compromís de Replay, aquesta subhasta solidària ens ajudarà a seguir treballant amb Make-a-Wish International per fer del Barça el club dels nens al món”.

Declaracions de Matteo Sinigaglia, CEO de Replay

"Sempre hem valorat la increïble importància de la nostra relació amb el FC Barcelona des del seu inici: el fet que ara també ens dóna la possibilitat d'ajudar Make-A-Wish en el seu esforç delicat i impactant de concedir els desitjos de nens que afronten malalties molt greus, ens fa encara més orgullosos. Estem encantats de poder ajudar”.

Declaracions de Jon Stettner, president de Make-A-Wish i CEO International

"Un desig pot tenir un impacte profund i durador en tots els involucrats. La concessió de desitjos canvia la vida i això no seria possible sense el suport de les organitzacions i individus com el FC Barcelona i Replay i la seva xarxa global d'aficionats apassionats.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut