Clínic de One Team a la Ciutat Esportiva

Clínic de One Team a la Ciutat Esportiva

El beneficiaris d'aquest projecte social de foment de valors a través del bàsquet han participat en un nou clínic, aquest cop amb jugadors dels diferents equips de l'Eurolliga

Aquest dimarts ha tingut lloc al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva una sessió de One Team molt especial. Tot plegat s'ha emmarcat en la 'Team Captain's Session', una trobada en què l'Eurolliga ofereix formació sobre el funcionament de la competició a representants dels equips que hi participen. A la part final d'aquesta sessió els 16 jugadors presents, entre ells el blaugrana Ante Tomic, han participat en un clínic de bàsquet en cadira de rodes amb un grup de joves de l'UNES Unió Esportiva, beneficiaris del projecte One Team.

‘One Team’ és un projecte creat per l’Eurolliga que pretén utilitzar la pràctica del bàquest per al foment de la integració social, de l’equitat de gènere i dels valors entre els joves. 

Enguany els beneficiaris del projecte són els joves de l’UNES Unió Esportiva, una entitat sense ànim de lucre que fomenta la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat física. Actualment tenen com a eix principal el bàsquet en cadira de rodes. Les escoles d’iniciació AFA (Activitat Física Adaptada) són un projecte dins de l’UNES Unió Esportiva adreçat a totes les persones amb algun tipus de discapacitat física, amb la finalitat de practicar una activitat física adaptada. Paral·lelament, els familiars (pares, mares, germans, cosins…) i amics poden aprofitar aquests moments per compartir experiències i necessitats comunes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut