Venda d'entrades per al partit al camp del Celta

Venda d'entrades per al partit al camp del Celta

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit de Vigo des del dimecres 17 d'abril a les 14 hores i fins al divendres 26 a la mateixa hora

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Celta i el FC Barcelona, el dissabte 4 de maig a l’estadi de Balaídos de Vigo (20.45 h), comença el dimecres 17 d'abril a les 14.00 hores i finalitzarà el divendres dia 26 d'abril a les 14.00 h, o fins que s’exhaureixin les 141 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 80 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Per a la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de l'enllaç següent, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal:

COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Vigo, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut