El pla secret del Barça Lassa

El pla secret del Barça Lassa

Ben aviat sabrem com prepara l’equip de Xavi Pascual els quarts de final de la VELUX EHF Champions League contra el HBC Nantes. Tenim una pista. Estigues atent!

El proper dimecres 24 d’abril començarà una apassionant eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions d’handbol entre el Barça Lassa i el HBC Nantes. Un encreuament que s’acabarà decidint en la tornada el dissabte 4 de maig al Palau Blaugrana, en un duel per al qual l’equip de Xavi Pascual es prepara a consciència. La plantilla ha gravat l’habitual espot que prepara cada temporada quan arriba a aquestes alçades de la VELUX EHF Champions Leaguem, i ja ens ha arribat una pista.

És l’últim pas previ a la Final Four, i tothom té l’objectiu en ment: arribar a Colònia i guanyar la Champions. Han arribat les primeres imatges de com ha preparat Xavi Pascual aquesta eliminatòria clau contra un Nantes ple d’exblaugranes. El Barça Lassa té un pla secret, i ben aviat el coneixerem! Estigues atent!

Bon ritme de venda d’entrades

El passat dimarts 9 d’abril van sortir a la venda les entrades per al partit de tornada dels quarts de final al Palau Blaugrana. El partit es disputarà el dissabte 4 de maig a les 19:30 hores, i després d’una setmana el ritme de compra d’entrades està sent molt bo. Fins al moment s’han venut prop de 1.500 entrades, amb més de dues setmanes encara per a que arribi la cita al Palau.

Aconsegueix la teva entrada i no et perdis l’espectacle de la Champions!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut