La lliga regular, a tir

La lliga regular, a tir

El Barça Lassa serà virtualment campió si guanya el proper divendres al Valdepeñas (20h, Palau Blaugrana)

El Barça Lassa té a l’abast un dels principals objectius de la temporada: assegurar-se la primera plaça final a la lliga regular i tenir garantida l’avantatge de pista als playoff. Per aconseguir-ho, els de Plaza han de guanyar el seu últim partit contra el Valdepeñas (divendres, 20h, Palau Blaugrana). En cas de victòria, el Barça Lassa acabaria la seva participació a la lliga regular amb 67 punts i seria virtual campió de la lliga regular. El seu perseguidor, ElPozo, té 61 punts a falta de dos partits, i una diferència insalvable de -19 en l’average amb els blaugrana.

Només dos precedents

El Barça Lassa no guanya la lliga regular des de la temporada 2012/13, ara fa sis anys. De fet, els blaugrana només s’han proclamat campions de la fase regular en dues ocasions: les temporades 2010/11 i 2012/13. I les dues vegades va acabar proclamant-se campió de lliga. En canvi, la temporada 2011/12 el Barça va ser campió a Múrcia en el cinquè partit després d’acabar en segona posició  la lliga regular.

 Pendents del rival

Si el Barça Lassa acaba primer, s’assegura l’avantatge de pista en totes les eliminatòries de playoff. El que faltaria per saber seria el rival de quarts.

Excepte Barça i Movistar Inter, la resta d’equips encara han de disputar dos partits per acabar la lliga regular. Si el Barça Lassa acaba primer, s’assegura l’avantatge de pista en totes les eliminatòries de playoff. Ara mateix, són quatre els equips que podrien ser rival del Barça: Jaén (sisè, amb 46 punts); Aspil (setè, amb 43 punts); Llevant (vuitè, amb 42 punts); i Peñíscola (novè, amb 38 punts).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut