La convocatòria per rebre el Manchester United

La convocatòria per rebre el Manchester United

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats pel partit d’aquest dimarts al Camp Nou (21 hores)

Torna la Lliga de Campions aquest dimarts amb el passi per les semifinals en joc. Per aquest partit a les 21 hores al Camp Nou, Ernesto Valverde ha facilitat aquest dilluns la llista de 18 convocats per al FC Barcelona – Manchester United FC.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Vidal, Umtiti i Aleñá. Queden fora de la convocatòria per lesió Rafinha i Vermaelen, mentre que Todibo, Murillo i Prince ho són per decisió tècnica. A més, en aquesta competició, Carles Aleñá seguirà lluint el dorsal 26 fins al final de la mateixa.

Altes mèdiques de Rakitic i S. Roberto

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Manchester United. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip, amb Rakitic i S. Roberto entrenant amb el grup. A més, també s’ha exercitat Iñaki Peña i Wague del Barça B, al camp Tito Vilanova. A l’acabar l’entrenament, Rakitic i S. Roberto han rebut l’alta mèdica i han entrat a la convocatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut