Del gol 50 de João Rodrigues amb el Barça al primer d’Àlex Joseph a l’OK Lliga

Del gol 50 de João Rodrigues amb el Barça al primer d’Àlex Joseph a l’OK Lliga

El davanter portuguès i el jove del planter van ser dos dels protagonistes del triomf contra l’Alcodiam (11-4)

La golejada d’aquest dissabte contra l’Alcodiam (11-4) es podria definir perfectament com un triomf coral. Van marcar els vuit jugadors de pista, Sergi Fernández va jugar la segona meitat per substituir Aitor Egurrola (amb molèsties per un xut rebut al coll) i l’equip va demostrar la seva fam per certificar el títol de l’OK Lliga. A banda del hat-trick del pitxitxi Pablo Álvarez (39 gols a l’OK Lliga), el duel va deixar dos noms propis: el de João Rodrigues i el d’Àlex Joseph.

El portuguès va marcar el seu 50è gol amb el Barça Lassa. El ‘78’ blaugrana ha arribat a aquesta fantàstica xifra en només 47 partits com a barcelonista. És el segon golejador de l’equip, només superat per Pablo Álvarez (58 dianes).

I un dels més feliços un cop finalitzat el partit va ser Àlex Joseph, que va estrenar-se com a golejador a l’OK Lliga. El jove del planter va fer pujar el 7-3 a l’electrònic, en el minut 35 de partit, rematant de primera una assistència de Pau Bargalló i amb l’equip en inferioritat numèrica. “Estic molt content perquè el primer gol sempre queda gravat a la memòria i espero que no sigui l’únic”, va dir Joseph en declaracions a Barça TV just després d’acabar el matx.  

El d’Arenys de Munt està disputant la segona temporada a Can Barça i ja ha disputat 19 partits en 29 convocatòries amb el primer equip. La temporada passada va fer cinc gols a la Lliga Catalana i un a la Lliga Europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut