Inaugurada la Barça Academy World Cup 2019 presented by Rakuten, la més gran de la història

Inaugurada la Barça Academy World Cup 2019 presented by Rakuten, la més gran de la història

Més de 8.000 persones omplen el Miniestadi per donar el tret de sortida a la competició

El Miniestadi ha obert les seves portes a la Barça Academy World Cup 2019 presented by Rakuten. I és que l'ocasió ho mereixia. Han estat més de 8.000 persones les que han omplert les instal·lacions del FC Barcelona per la inauguració de la vuitena edició d'un torneig internacional que any rere any continua batent rècords: 2.100 nens i nenes de 6 a 14 anys com a participants, 51 Barça Academy i Barça Academy Camps de tot el món, en representació de 23 països i, per segona vegada, arribats dels cinc continents.

I igual que en les grans ocasions, el Miniestadi ha comptat amb un mosaic molt especial, formant franges blaugrana i reunint sota una mateixa bandera tota la família de la Barça Academy. Aquest ha estat un gran colofó ​​a una jornada que ha comptat amb els parlaments de dos membres de la Junta Directiva, Xavier Vilajoana i Pau Vilanova, i del director del projecte Barça Academy a nivell mundial, Carles Martín.

La competició, que s'allargarà fins al proper dijous 18 d’abril amb prop de 650 partits en joc entre els 188 equips que s'enquadren en les quatre categories (Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14), ha començat a les 12.30 hores amb l'inici dels primers enfrontaments a la Ciutat Esportiva, en els camps annexos al Miniestadi i al Centre Esportiu Municipal Arístides Maillol. Les finals, igual que en les últimes temporades, es disputaran el dijous 18 a partir de les 11.30 hores sobre la gespa natural del Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut