Adolfo, a punt per a l’hora de la veritat

Adolfo, a punt per a l’hora de la veritat

L’ala colomenc ja s’entrena amb el grup, reapareixerà el proper divendres contra Valdepeñas i estarà a disposició de Plaza per a la Final Four de la Champions

El Barça Lassa prepara l’últim partit de la lliga regular contra Valdepeñas (divendres, 20h, Palau) amb la gran novetat d’Adolfo Fernández. Adolfo ja s’ha recuperat de la ruptura fibril·lar al recte femoral de la cuixa esquerra que es va fer ara fa extactament un mes, el passat quinze de març contra O Parrulo. Des d’aleshores, l’ala colomenc s’ha perdut quatre partits (Industrias Santa Coloma, Antequera, Inter i Xota). Adolfo torna en el moment oportú, just a temps per a les Finals Fours de la Champions i de la Copa del Rei.

L’infermeria es buida

Amb la recuperació d’Adolfo, i per primera vegada en tota la temporada, els quinze integrants de la plantilla blaugrana estaran a disposició de Plaza per al partit contra Valdepeñas. S’ha de tenir en compte, però, que Joselito, Ferrao i Leo Santana han estat concentrats amb les seleccions d’Espanya i el Brasil i encara no s’han pogut reincorporar als entrenaments. Joselito torna demà dimarts, mentre que Ferrao i Leo Santana tornaran dijous.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut