Barça B – At. Llevant: Futbol total al Miniestadi (3-2)

Els de Garcia Pimienta segueixen en ratxa i ja encadenen quatre partits sense conèixer la derrota, amb un balanç de tres victòries i un empat

El Barça B s’ha imposat a l’Atlètic Llevant (3-2) en un partit que ha ofert una primera part de futbol total, on s’han vist quatre dels cinc gols del matx. Els culers no han acusat les baixes sensibles de Riqui Puig, Wague i Abel Ruiz, que han viatjat a Osca amb el primer equip. Mujica, Carles Pérez i Merveil han estat els autors dels gols blaugrana, mentre que Joan i Cantero ho han estat per part dels visitants.

Inici vibrant

El partit no ha pogut començar millor per al filial blaugrana. En la primera possessió del conjunt visitant, el Barça B ha executat una pressió magnifica per forçar l’error en la sortida de la pilota visitant i Mujica, a plaer, ha rematat una centrada de Collado (1-0, min 1). L’Atlètic Llevant, però, ha reaccionat bé al gol encaixat. Una jugada per la banda dreta ha acabat amb una centrada i el rebot posterior l’ha recollit Joan per tornar a posar el partit en taules (1-1, min 7).

Després d’uns primers minuts molt intensos, els blaugrana han abaixat les pulsacions del duel mitjançant la possessió. Les millors ocasions han arribat a pilota aturada. Monchu ho ha intentat en falta dues vegades consecutives, però ha topat amb un Picón molt encertat.

Molt domini de la pilota culer en el segon tram de la primera meitat, però les millors ocasions han arribat per part del conjunt granota. Primer, Joan ha avisat amb un xut des de la frontal que ha marxat fregant el pal esquerre d’Iñaki Peña. I en la jugada posterior, Cantero no ha perdonat i ha rematat de cap al fons de la xarxa una centrada precisa (1-2, min 34).

L’alegria ha durat poc per a l’Atlètic Llevant. Només quatre minuts després, Carles Pérez ha tornat a equilibrar les forces amb un gol marca de la casa: diagonal des de la banda dreta, supera dos rivals i defineix amb un xut ras al pal llarg (2-2, min 37).

La segona part ha estat d’una dinàmica totalment diferent. Més control del Barça B i menys ocasions en general per a ambdós conjunts. A l’equador del segon temps, Miranda ha estat providencial en treure sota els pals una rematada visitant (min 63). A la rèplica, una bona internada de Guillem per la banda dreta, que ha fet l'assistència a Monchu i aquest ha definit per sobre el travesser.

Merveil culmina la remuntada

El filial blaugrana, amb paciència, ha insistit davant un rival molt minvat físicament per l’esforç fet durant l’enfrontament. I es que, a deu minuts del final, Merveil ha introduït al fons de la xarxa una centrada de Miranda (3-2, min 79) per donar els tres punts als locals.

El marcador ja no s’ha mogut i el Barça B ha certificat un nou triomf, el tercer en els darrers quatre partits. En la propera jornada, els de Garcia Pimienta s’enfronten de nou a un rival valencià. Aquest cop visitarà el feu del València Mestalla.

Fitxa del partit:

Barça B, 3
At. Llevant, 2

Barça B: Iñaki Peña, Guillem (Cuenca, min 90), Araujo, Chumi, Miranda, O. Busquets, Collado, Monchu, Mujica, Carles Pérez (Jandro, min 89) i Kike Saverio (Merveil, min 69).

At. Llevant: Picón (Olmedo, min 25), Shaq, Rulo, Genís, Pablo Serrano, Fran Manzanara, Joan, Pepelu, Cantero, Arturo Molina, Anthony Gergiou (Eneko, min 54).

Gols: 1-0, Mujica (min 1); 1-1, Joan (min 7); 1-2, Cantero (min 33); 2-2, Carles Pérez (min 37); 3-2, Merveil (min 79).

Àrbitre: Francisco Sáez Vital. Ha amonestat els blaugranes Oriol Busquets (min 36), Collado (min 66), Guillem (min 86) i el visitant Fran Manzanara (min 19).

Assistència: 1.687 espectadors al Miniestadi.