Barça Femení – Màlaga CF (prèvia): La traca final

Barça Femení – Màlaga CF (prèvia): La traca final

18.30h, Gol: El Barça enceta a la Ciutat Esportiva el primer dels cinc duels decisius per a la Lliga i la Champions en 16 dies

L’enèsima aturada per seleccions de la temporada ja és aigua passada. Ara ja no hi haurà cap més interrupció fins a final de temporada i li espera un calendari frenètic al Barça Femení. El partit amb el Màlaga d’aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper serà el primer dels cinc compromisos en 16 dies, tots ells decisius en el futur de la Lliga i la Champions League. Només queden quatre jornades ja i l’equip segueix la persecució del líder, l’Atlètic de Madrid.

La intenció és mantenir les magnífiques sensacions d’abans de la interrupció. Davant, però, hi haurà un rival molt necessitat, ja que és cuer, tot i que a tan sols a un punt de la salvació.

Segons han comunicat els serveis mèdics, Stefanie van der Gragt ha rebut l’alta mèdica i ja està disponible. En canvi, Pamela Tajonar ha patit una contusió a l’espatlla esquerra en l’entrenament d’aquest divendres i serà baixa. L’evolució de la portera mexicana marcarà la seva disponibilitat.

Les valoracions de Lluís Cortés

“Les claus passen per seguir en la línia dels últims partits, intentar sortir al partit a competir-lo al màxim des del minut 1, si pot ser creant ocasions per marcar el més aviat possible. A partir d’aquí, creiem que serà un rival que s’està jugant molt i sempre és difícil en el moment de la temporada en què estem. Hem de fer les coses bé per merèixer guanyar”.

“Hem de ser conscients de la fatiga acumulada. La part positiva és que gairebé tenim tota la plantilla disponible i preparada. Farem el millor equip possible per competir el millor possible per guanyar el partit”.

Les valoracions de Leila Ouahabi

“Serà complicat i, com a cada partit, haurem d’anar al cent per cent per emportar-nos els tres punts. El Màlaga està lluitant per la permanència i necessita els punts, segurament serà difícil”.

“Nosaltres ens hi juguem la Lliga i hem de seguir amb la mateixa dinàmica i el nostre camí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut