PRÈVIA – Pendents de Riazor per tenir l’OK Lliga a tocar!

PRÈVIA – Pendents de Riazor per tenir l’OK Lliga a tocar!

(20.45 hores, Barça TV) El Barça Lassa rebrà l’Alcodiam sabent si la victòria permetria arribar a ser campions de la competició regular

L’atenció de la 25a jornada de l’OK Lliga se centrarà en dos grans escenaris: el pavelló de Riazor i el Palau. A la Corunya (18.00 hores), una derrota o un empat del Liceo contra l’Igualada permetria que una victòria blaugrana contra l’Alcodiam (20.45 hores) acabés amb la celebració del títol de la competició regular. “Estem a les portes del títol però no depenem de nosaltres mateixos i el que passi a la Corunya marcarà el que pot passar després”, ha comentat Edu Castro. “Nosaltres haurem de guanyar i ja veurem el resultat del Liceo”, ha afegit Marc Gual.

En declaracions als mitjans de comunicació, el tècnic blaugrana ha destacat la importància de l’OK Lliga: “És el títol troncal de tota la temporada, on es demostra la regularitat”. “Quan abans es guanyi, millor”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Gual: “El treball que portem fent fins ara es pot reflectir aquest cap de setmana”.

Un Alcoi també obligat a guanyar

L’equip blaugrana ha fet aquest divendres l’últim entrenament de la setmana abans de rebre un PAS Alcoi obligat a guanyar. Els alacantins, cuers a la taula, estan a dotze punts de la salvació i necessiten els tres punts per aferrar-se a la competició. En cas de victòria del Barça Lassa, els de Sergi Punset podrien acabar perdent la categoria.

Segons les paraules de Castro, “hem d’estar preparats per l’escenari que ens plantegin, som conscients dels seus perills i hem d’intentar que el partit s’assembli als últims que estem fent”. “És un rival complicat, que vindrà a tancar-se i a tenir opcions al contracop i en jugades aïllades”. Els àrbitres de l'enfrontament seran Joel Garcia i Aleix Gorina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut