Avui dijous es posen a la venda les darreres places d'avió per a la final de Sevilla

Avui dijous es posen a la venda les darreres places d'avió per a la final de Sevilla

FC Barcelona Desplaçaments ofereix també la possibilitat de traslladar-se en autocar, un cop esgotades totes les places disponibles per viatjar en tren

FC Barcelona Desplaçaments, a través del seu web, iniciarà el proper dijous 2 de maig, a partir de les 12.00 hores, la venda de places d'un quart avió a disposició d'aquells socis i acompanyants que disposin d'una entrada per assistir a la final de la Copa del Rei que jugaran el FC Barcelona i el València CF a l'estadi Benito Villamarín de Sevilla el dissabte 25 de maig. Un cop omplerts ja tres avions, els esforços emprats per FC Barcelona Desplaçaments ha possibilitat poder disposar d'aquest darrer avió per anar a la final de Copa. 

A banda d'aquesta darrera oferta de places d'avió, també segueix oberta la disponibilitat de places d'autocar per viatjar fins a Sevilla.

D'altra banda, les places de l'opció de viatge amb tren ja estan totalment exhaurides, després que aquest dimarts passat s'hagin venut totes les places que tenia el Club a la seva disposició, i sense cap possibilitat d'ampliar l'oferta perquè Renfe ja no pot facilitar més trens per a aquest desplaçament.

En els enllaços següents podreu trobar l'accés als programes i a la compra dels viatges amb autocar i avió.

Programes i compra de viatge amb avió o autocar

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut