Cap de setmana decisiu per a quatre esports amateurs

Cap de setmana decisiu per a quatre esports amateurs

El voleibol és a punt d’accedir a la final de Lliga, el rugbi i el bàsquet femení al play-off i el bàsquet en cadira de rodes pot aconseguir l’ascens a Primera Divisió

La reeixida temporada dels esports amateurs del Barça pot seguir allargant-se. Després que l’atletisme i l’hoquei gel aconseguissin conquistar la Copa del Rei, quatre esports amaters poden seguir assolint èxits aquest cap de setmana.

Dos play-off en joc

El Barça de bàsquet femení i el Barça de rugbi afronten aquest dissabte (19h) i diumenge (12h), respectivament, l’última jornada de la fase regular amb la mel del play-off als llavis.

En el cas de les blaugranes, sota les ordres d’Isaac Fernández, necessiten guanyar l'Osés Construcción Ardoi per dos punts (o per un sempre que les locals anotin 64 punts) per aconseguir una de les dues places que queden per a la Fase d’Ascens a Lliga Femenina (26-28 d’abril a Tenerife).

Més fàcil ho té el rugbi, que només necessita sumar un punt davant el CR La Vila, equip que es jugarà la permanència a la Teixonera. Els blaugranes poden classificar-se per a la postemporada per primer cop des del retorn a la Divisió d’Honor i confirmar el seu gran estat de forma, just abans d’afrontar la final de Copa del Rei del proper 27 d’abril davant l’Alcobendas.

La final a tocar

Pel que fa al voleibol femení, la final de la Lliga Iberdrola està a només una victòria de les blaugranes, després d’un inici d’eliminatòria immillorable per al conjunt d’Hugo Gottutzo. El Barça es va imposar al Feel Volley Alcobendas en els dos primers partits de semifinal per 3-1, situant el 2-0 en el global.

El tercer partit es jugarà dissabte a les 19h, mentre que el quart -en cas que sigui necessari- es disputarà diumenge a les 17h.

Final Four d’ascens a primera

Per concloure aquest cap de setmana frenètic, el conjunt blaugrana de bàsquet en cadira de rodes es jugarà l’ascens a Primera Divisió a la Final Four que es disputa a Saragossa.

Els de Sant Feliu de Llobregat es veuran les cares amb el CAI Deporte Adaptado a la semifinal. Aquest serà el partit clau per al Barça, ja que, en cas de victòria, el conjunt d’Oriol Claret tindria l’opció de l’ascens directe -en cas de guanyar la final- i s’asseguraria la promoció d’ascens -en cas de derrota a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut