Els compromisos dels internacionals blaugranes

Els compromisos dels internacionals blaugranes

11 jugadors del Barça Lassa estan aquests dies concentrats amb les respectives seleccions, alguns per disputar partits de classificació per al proper Europeu

Poques hores després de guanyar la Copa del Rei a Alacant, 11 jugadors del Barça Lassa van tornar a fer les maletes per concentrar-se amb les respectives seleccions. Les competicions de clubs s’aturen durant aquesta setmana per a la disputa de partits de classificació per al proper Europeu, i molts jugadors del Barça hi prenen part. La resta, en total sis jugadors, s’han quedat a Barcelona i han tornat aquest dimecres a la feina per mantenir el to físic de cara a la fase decisiva de la temporada.

Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos, Gonzalo Pérez de Vargas, Lasse Andersson, Aleix Gómez i Kevin Möller són els jugadors que treballaran a la Ciutat Esportiva durant aquests dies a l’espera que es reincorporin els seus companys. Un cop torni a estar l’equip al complet després d’aquesta “aturada inoportuna”, Xavi Pascual podrà començar a preparar el gran repte dels quarts de final de la Lliga de Campions, en què l’equip es jugarà l’accés a la Final Four de Colònia contra el Nantes.

Dos partits de classificació repetits

Aquest dimecres hi haurà els primers partits amb presència culer: Polònia-Alemanya, amb Syprzak, i Islàndia-Macedònia, amb Pálmarsson. Dijous serà el torn per al Sèrbia-Croàcia, amb Ilic, l’Holanda-Eslovènia, amb Dolenec, i el Portugal-França, en què s’enfrontaran Gilberto Duarte amb Sorhaindo, Fabregas, Dika Mem i N’Guessan. El combinat espanyol, amb Aitor Ariño a les seves files i ja classificat com a actual campió, disputarà dos partits contra Àustria enmarcats en la EHF Euro Cup.

Polònia repetirà partit el dissabte, i el diumenge ho faran tota la resta contra els mateixos rivals que uns dies abans. Per la seva banda, Thiagus Petrus, amb Brasil, està concentrat a Portugal però no disputarà cap partit. El combinat carioca es prepara per als Jocs Panamericans de l’estiu.

En acabar l’aturada de seleccions, el Barça Lassa tornarà a la normalitat amb la Champions a l’horitzó. Abans, però, jugarà el dijous 18 al Palau Blaugrana contra l’Anaitasuna en el retorn de la Lliga Asobal. Després, ja sí, es posarà el xip europeu per disputar l’anada dels quarts a Nantes (dimecres 24, 20:45h). Després viatjarà a León per jugar contra l’Ademar, i el dissabte 4 de maig afrontarà la tornada contra el Nantes al Palau Blaugrana (19:30h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut