El recorregut de la Cursa Barça Caixabank 2019

El recorregut de la Cursa Barça Caixabank 2019

El diumenge 16 juny, a les 9 h, se celebrarà la Cursa Barça Caixabank 2019, amb un recorregut de 10 km de distància amb sortida i arribada al Camp Nou

El FC Barcelona es manté el compromís de realitzar una cursa al barri de les Corts de caràcter popular, amb l'objectiu d'apropar la pràctica de l’atletisme a tots els socis i aficionats del Barça i de l’esport en general que vulguin viure una jornada esportiva i lúdica. 

Sortida i arribada al Camp Nou

Un dels grans al·licients de la cursa és el fet que comença i acaba a l’esplanada del Camp Nou. La sortida està prevista a les 9 hores i la distància serà de 10 km. La prova, organitzada pel FC Barcelona, amb la col·laboració del Districte de les Corts, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona, s’iniciarà a les 9.00 hores i recorrerà els carrers més propers a l'Estadi, en una jornada de barcelonisme en què s’integrarà al barri de Les Corts.

És una cursa oberta a tothom i el recorregut, per l’entorn de l’Estadi, afavoreix que s’adapti a totes les persones que hi vulguin participar. L’ús del xip és obligatori per participar a la Cursa Barça Caixabank 2019. En cas de no tenir-ne, l’organització en facilitarà un d’un sol ús no reutilitzable. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut