Període de compra de les 11.792 entrades sol·licitades per a la final de Copa

Període de compra de les 11.792 entrades sol·licitades per a la final de Copa

Els socis poden adquirir les seves localitats des de les 10 hores del divendres 12 d'abril i fins a les 19 h del dimarts 16 d'abril

Un cop finalitzat el termini de sol·licitud d’entrades per a la final de la Copa del Rei del proper 25 de maig a Sevilla, el FC Barcelona ha rebut un total d’11.792 sol·licituds per part dels socis i els seus acompanyants.

A les 14 hores d’aquest dimarts 9 d’abril s’ha acabat el procés de sol·licitud d’entrades per assistir a la final que jugaran el Barça i el València, i la demanda dels socis no ha superat l’oferta de 14.552 entrades que estaven disponibles per als socis blaugrana. D’aquesta manera, tots aquells socis i acompanyants que han efectuat la seva petició tenen garantides les entrades sol·licitades.

Les 2.760 entrades que han sobrat un cop acabat el procés de petició dels socis, s’afegiran al nombre de localitats destinades al col·lectiu penyista.

Procés de compra

El període de compra estarà obert des de les 10 hores de divendres, 12 d’abril, fins a les 19 hores de dimarts, dia 16, a través del següent enllaç:

FORMULARI DE COMPRA AQUÍ

En el moment de fer la compra, hi haurà diferents categories de preus que aniran des dels 55 euros de la més econòmica, fins als 180 euros.

Les entrades més assequibles estaran a la zona del Gol Sud, a uns preus de 55 euros al segon amfiteatre, 75 euros a tribuna baixa del gol i 90 euros al primer amfiteatre. Les entrades del fons lateral tindran uns preus de 120, 140 i 170 euros, mentre que les de preferència costaran 150, 160 o 180 euros. 

El preu i la categoria de l’entrada s’escollirà en el mateix moment de fer la compra segons disponibilitat, i sense escollir localitat, només la zona de preus. La ubicació de cada localitat, dins la zona que escullin els socis, serà assignada pel Club, tenint en compte les sol·licituds conjuntes de cada formulari i l’ordre en què es vagin comprant les entrades.

Recollida d’entrades

Un cop assegurada la disponibilitat de les entrades per a tots els socis i acompanyants que les han sol·licitat, i després de comprovar la dificultat de poder comptar a Sevilla amb una instal·lació òptima i ben comunicada per poder efectuar un còmode repartiment de totes les entrades, es preveuen dues modalitats de recollida en funció del lloc de residència.

1. Recollida socis i titulars de carnet de Compromís residents a Catalunya:

La recollida de les entrades s’haurà de realitzar a les instal·lacions del FC Barcelona. Per agilitzar el tràmit, s'assignarà a cada titular de petició de compra un dia de recollida en funció de la seva posició/ordre en el llistat. S’enviarà comunicació indicant la data i franja horària que li correspon.

El Club recorda que no es podran recollir les entrades abans del dia assignat, però sí els dies següents.

2. Socis i titulars de carnet de Compromís residents fora de Catalunya:

Per facilitar la recollida dels socis residents fora de Catalunya, s’habilitarà un punt a Sevilla els dies 24 i 25 de maig del 2019.

Condicions de recollida:

Qualsevol soci o persona amb carnet de compromís que hagi efectuat una compra podrà recollir totes les entrades d’una mateixa petició conjunta, aportant el seu DNI, NIE o passaport i la fotocòpia d’un document oficial de la resta de components de la petició. En cap cas podrà fer la recollida un dels acompanyants.

Per facilitar el tràmit de la recollida, preguem que portin també el seu carnet de soci o carnet de compromís, així com el comprovant de compra. Les entrades ja estan prèviament assignades i no es poden realitzar canvis ni cessions.

Després del període de compra, el Club informarà als socis els detalls i les dates de la recollida de les seves entrades.

FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis, als seus acompanyants i als penyistes, diferents programes per poder viatjar a la final (Informació i compra dels viatges).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut