Local

Els horaris dels tres propers partits de Lliga, definits

El Barça Femení disputarà tres compromisos de Lliga i dos de Champions League en 16 dies

La Real Federación Española de Fútbol ja ha notificat els horaris dels partits del Barça Femení per a les tres properes jornades de Lliga.

El duel corresponent a la 27a jornada de Lliga entre el Barça i el Màlaga es disputarà el dissabte 13, a partir de les 18.30 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Tot seguit, el dimecres 17 l’equip visitarà el Madrid CFF a les 17.00h, segons l’horari decidit per la Jutgessa de Competició de la Federació, en el primer dels dos duels ajornats de la seva data inicial per la classificació culer per a les semifinals de la Champions League

Com se sabia, l’anada de la penúltima ronda de la màxima competició continental, entre Bayern i Barça, tindran lloc el diumenge 21 a les 18 hores, al FC Bayern Campus de Munic.

Entremig dels dos partits de la Lliga de Campions, el conjunt dirigit per Lluís Cortés haurà de jugar com a local amb el Sevilla, en un compromís corresponent a la penúltima jornada de Lliga i avançat, segons la normativa de la Federació, degut a la coincidència amb la tornada europea. Serà finalment el dimecres 24, a partir de les 16 hores.

El cinquè partit en setze dies serà la tornada de les semis de la Lliga de Campions, prevista per al diumenge 28, a partir de les 12 hores, al Miniestadi.

La valoració del mànager esportiu, Markel Zubizarreta

“Una competició de Lliga amb 16 equips fa que no estigui preparada per poder tenir un equip a les semifinals de Champions. Això comporta que hem d’ajornar dos partits, a més a més, abans d’aquells caps de setmana i només hi ha una setmana d’opció. A més, volíem jugar un partit una miqueta abans per poder tenir més descans, cosa que no és possible perquè no quadren les dates amb el calendari del Madrid CFF. El Bayern entre els nostres dos partits descansa i, en una eliminatòria que esperem bastant igualada, aquests detalls no ens ajuden”.

Més notícies aquí