Cafés Candelas Breogán – Barça Lassa: Nou triomf del líder (75-92)

Els blaugrana han dominat el matx amb claredat i s'han endut una contundent victòria davant el conjunt gallec

Nova victòria blaugrana. Després de tancar amb triomf la primera fase de l'Eurolliga en superar el Khimki de Moscou al Palau el passat divendres, els culers visitaven Lugo en busca d'una nova victòria, i així ha estat. El Barça Lassa ha guanyat a la pista del Cafés Candelas Breogán per un contundent 75-92, en un matx on els de Pesic -que ha arribat a les 150 victòries a l'ACB en 205 partits- no han donat opció als rivals.

Bon inici local

Tot i la contundent victòria blaugrana, els gallecs han sortit per totes, i durant gairebé tot el primer quart han anat manant al marcador. De fet, el bon inici local ha permès al Breogán marxar al final del primer quart amb un +6 al marcador (21-15). Tot i així, al segon quart els de Pesic han capgirat ràpidament el marcador a ritme de triples, amb un Singleton molt endollat i amb una clara millora també en defensa del conjunt barcelonista. La intensitat i encert han permès als visitants marxar al descans per damunt del marcador (38-46).

Sentència blaugrana

Ja al tercer quart, els culers no han afluixat i han seguit augmentant distàncies al marcador. Imparables en atac i força sòlids en defensa, el Barça Lassa ha controlat a la perfecció el tercer període amb un bon nivell de Claver, Pangos i Tomic per marxar a l'últim quart amb un contundent +21 al marcador (50-71).

Al darrer temps, els locals han intentat retallar distàncies, però els barcelonistes han mantingut bé l'escletxa al marcador per no patir. Finalment, victòria contundent del Barça Lassa (75-92) que ja suma 22 triomfs a l'ACB i continua líder en solitari.