Guanyen a

Guanyen a "El Central" i encarrilen el play off

El Barça de rugbi li dona la volta a un partit que s’havia complicat en la primera part i frega el play off a una jornada pel final de lliga

El Barça de rugbi ha demostrat aquest matí que els partits estan vius fins a l’últim minut. Els blaugranes han estat capaços d’aixecar un duel que se’ls havia complicat al descans, després de l’expulsió de Nicolás Zas i de les tres marques dels locals que han deixat el 21-7 en el marcador al final dels primers 40 minuts.

Reacció blaugrana

A la represa però, els catalans han passat a l’acció. En el minut 54, Guemes escurçava la diferència amb un cop de càstig (21-10) que ha donat el tret de sortida a la reacció del conjunt de Sergi Guerrero. El Cisneros ha vist com passava a tenir la inferioritat com a conseqüència de dues grogues (minuts 58 i 63).

A quinze minuts pel final, Felipe Alegria anotava el segon assaig del Barça -transformat per Guemes (21-17)- després de diverses melés a cinc metres de la línia de marca. La remuntada ha arribat en el 68, amb l’assaig de Borghi que, després de la transformació del 10 blaugrana, ha situat el 21-24.

Els blaugranes encara han tingut temps per a una marca més. Una genialitat de l’astre argentí, Bautista Guemes, ha permès que Franco Velarde anotés la cinquena marca del conjunt català per situar els 10 punts de diferència en el marcador (21-31).

Tot i l’última marca local, que ha posat el definitiu 26-31, el Barça ja no ha vist perillar els cinc punts.

A un punt del play off

Amb aquesta victòria, l’onzena de la temporada, el Barça de Sergi Guerrero manté la cinquena posició amb 56 punts, dos més que els que te el Burgos i 4 més que la UE Santboiana. De fet, el Barça està a només un punt d’aconseguir matemàticament entrar al play off, ja que els blaugranes tenen l’average particular guanyat amb la UE Santboiana.

En l’última jornada, els de La Teixonera rebran al CR La Vila, equip que està de ple en la lluita per la permanència i que va complicar molt les coses als blaugranes en el partit de la primera volta.

Aquest serà l’últim partit abans que el Barça torni a viatjar a “El Central”. Ho farà el pròxim 27 d’abril per disputar la final de Copa del Rei de rugbi davant el Sanitas Alcobendas.