Barça Lassa B – Bisontes Castelló FS (2-0): Saviesa blaugrana

Barça Lassa B – Bisontes Castelló FS (2-0): Saviesa blaugrana

Els joves de Xavi Closas s’emporten tres punts davant un experimentat Castelló

A la jornada 27 de la 2a Divisió de l'LNFS, la Ciutat Esportiva Joan Gamper acollia la visita dels castellonencs, en un partit on, a la primera part, els blaugranes va anar de menys a més, i a la segona un gol de Khalid va donar-los avantatge, que van saber gestionar, sense renunciar al seu estil.

Domini blaugrana

En els primers instants del partit la intensitat, per part dels dos equips, era el que imperava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes mostraven la seva qualitat però no aconseguien acostar-se amb perill, fins que en el minut 10 de partit un xut creuat de Nil Closas acabava dins la porteria visitant.

A partir del gol, i amb les rotacions que Xavi Closas anava fent sobre la pista, el joc blaugrana era més fluid i anava tancant darrere el Bisontes Castellón. Passaven els minuts i el Barça Lassa B es feia dominador de la pilota i del partit, davant un rival que mantenia la solidesa defensiva.

Control i paciència

Amb dues ocasions consecutives, per part del Bisontes, ben resoltes pel porter blaugrana Sahuquillo, s’iniciava el segon temps. Però en el minut 24, un xut de Khalid establia el 2 a 0 en el marcador.

A l’equador del segon temps els blaugranes mantenien el control de la pilota i les ocasions rivals eren ben resoltes per la defensa del Barça Lassa B. Quan quedaven una mica més de 4 minuts per a la fi, el Bisontes apostava per l’atac de cinc. La defensa local s'ajustava perfectament a l’estratègia visitant del porter – jugador i els tres punts es quedaven a casa.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Bisontes Castelló FS (2-0)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut