Barça Lassa – BM Logronyo La Rioja: Un gran obstacle en el camí a la final

Barça Lassa – BM Logronyo La Rioja: Un gran obstacle en el camí a la final

L’empat de fa una setmana contra l’equip de Miguel Ángel Velasco a la Lliga Asobal és un avís per als blaugranes, que necessitaran la seva millor versió per acabar de lluitar el títol de la Copa del Rey

Després de la contundent victòria als quarts de final contra l'Ángel-Ximénez Avia Puente Genil (39-21), el Barça Lassa disputa aquest dissabte (19.30 hores, Esport3) les semifinals de la Copa del Rei contra el BM Logronyo La Rioja. Un enfrontament de màxim nivell si fem cas al que es va veure en ambdós casos als quarts de final, ja que el Logronyo es va desfer amb certa comoditat del Quabit Guadalajara (33-26). I encara més si busquem el precedent de la setmana passada.

En partit de Lliga Asobal disputat el dimecres 27 de març a Logronyo, tots dos equips van empatar a 28 gols. Era el primer punt que se li escapava al Barça Lassa en tot el curs, en un partit en el qual Xavi Pascual va reconèixer que l’equip local havia merescut més. És, doncs, un avís per als blaugranes, que saben que necessitaran la seva millor versió per superar les semifinals i accedir a la final.

En acabar els quarts de final, el tècnic blaugrana va comentar que l’empat “és un resultat que queda allà”, i que “això és independent al fet que els intentarem guanyar com puguem”. Xavi Pascual, que va afirmar que “el Logronyo és l’equip més en forma”, va advertir de cara a les semifinals: “Haurem de donar més nivell que l’altre dia, si volem guanyar”.

El partit d’aquest dissabte serà la reedició d’algunes finals recents, com la de la Supercopa d’Espanya d’aquesta temporada (27-35) o les últimes dues Copes del Rei (34-29 en la 2016/17 i 35-28 en la 2017/18), totes amb victòria blaugrana.

Per l'altra banda del quadre, l’accés a la final se’l disputaran el Liberbank Conca i el Fraikin Granollers (17.00h). Als quarts, els manxecs van superar el Bidasoa Irun (33-36), mentre que els vallesans es van imposar a l’Ademar de Lleó (23-31).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut