Local

Mitja Lliga en joc a Pamplona

El Barça Lassa està obligat a guanyar per mantenir el liderat a falta de només dues jornades per al final de la lliga regular

Últim desplaçament de la lliga regular a una de les pistes més difícils de la competició i amb la necessitat de guanyar per mantenir el liderat. Aquesta és la realitat del Barça Lassa abans de viatjar a Pamplona per enfrontar-se al Xota. La lliga regular s’està a punt d’acabar i el Barça Lassa no té marge d’error si no vol que ElPozo li prengui la primera posició. En la mateixa situació es troba el rival, el Xota, que manté un frec a frec apassionant amb l'Inter per la tercera posició. Aquesta mateixa temporada dos precedents contra el Xota, i dues victòries del Barça a la Lliga (3-2) i a la Copa (3-1).

Altes i baixes

Andreu Plaza recupera definitivament Lozano, que es va perdre a última hora el partit contra l'Inter. En canvi, queden fora Adolfo, per lesió, Roger i Rivillos per decisió técnica, i també Juanjo a causa d'un procés gripal. El seu lloc l'ha ocupat el jove porter del filial Àlex Lluch, que ha entrat per primera vegada en una convocatòria oficial del primer equip.

“Tres punts vitals”

El tècnic Andreu Plaza ha remarcat la importància del partit a Pamplona. “Ens juguem mitja Lliga, igual que l’altre dia a Torrejón; de res haurà servit la victòria a la pista de l'Inter si no guanyem també a Pamplona”, ha dit Plaza. “Per l’ambient i pel rival serà un partit molt difícil, i l’única manera d’aconseguir l’objectiu és mantenir el nivell de solidesa i de concentració que vam demostrar dimarts passat”, ha explicat el tècnic.

També ha parlat Jesús Aicardo, que va reaparèixer contra l'Inter. “Estem amb confiança, després de la victòria a Torrejón, i ens sentim preparats per afrontar un partit que segur que serà molt complicat”, ha explicat Aicardo.

Més notícies aquí