Barça Lassa – Ángel-Ximénez Avia PG: El campió arrenca la defensa de la Copa

Barça Lassa – Ángel-Ximénez Avia PG: El campió arrenca la defensa de la Copa

(20:45 hores, Esport3) Els blaugranes tancaran la jornada de quarts de final al Pitiu Rochel d’Alacant assumint el paper de favorits però centrats a fer tot el necessari per accedir a semifinals

Aquest divendres arrenca la Copa del Rei 2019 amb la disputa dels quarts de final, i el Barça Lassa tancarà la jornada contra el Ángel-Ximénez Avia Puente Genil. La cita és al pavelló Pitiu Rochel d’Alacant, i el duel entre blaugranes i andalusos serà l’últim del dia (20:45 hores, Esport3). Els homes de Xavi Pascual defensen el títol que han aconseguit aixecar en les darreres cinc edicions.

L’equip va arribar el dimecres al matí a Alacant, i tant dimecres com dijous es va entrenar a les instal·lacions del Poliesportiu de Mutxamel, pròxim a l’hotel de concentració de tots els equips. Els blaugranes són conscients que parteixen amb el cartell de favorits, però tothom té clar que això cal demostrar-ho sobre la pista. Així ho van expressar tant Xavi Pascual i Pérez de Vargas, abans de viatjar, com Víctor Tomàs i Oliver Roy (2n entrenador), en el Media Day d’aquest dijous.

El rival dels blaugranes als quarts de final és un Puente Genil que es pren la Copa del Rei com un premi. Hi va accedir després de superar diverses rondes, desfent-se del BM Benidorm en última instància gràcies al valor doble dels gols fora de casa (22-23/22-21). L’equip de Julián Ruiz arriba amb la il·lusió màxima per complicar les coses al Barça Lassa. Ja ho va fer en l’última edició, on es van creuar amb el Barça Lassa a les semifinals. Aquell dia, després d’una primera part molt competida, van cedir a la segona meitat.

Els protagonistes han insistit que en un torneig en què cal jugar tres partits en tres dies pot passar qualsevol cosa. Tot i així, el Barça Lassa confia en les seves possibilitats per, primer, accedir a les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut