Petició d'entrades per a la final de Copa destinades a socis amb cadira de rodes

Petició d'entrades per a la final de Copa destinades a socis amb cadira de rodes

El període de sol·licitud s’iniciarà a les 10:00 hores del divendres 5 d’abril i finalitzarà a les 14:00 hores del dimarts dia 9 d’abril.

Els socis o els titulars del carnet de compromís usuaris de cadira de rodes que vulguin assistir a la final de la Copa del Rei que disputaran el FC Barcelona i el València FC el proper 25 de maig a l'estadi Benito Villamarín de Sevilla podran sol·licitar una entrada doble a un preu de 110 € (espai cadira de rodes + acompanyant), enviant un correu electrònic a l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE).

L’obertura del període de peticions s’iniciarà a les 10:00 hores del divendres 5 d’abril i finalitzarà a les 14:00 hores del dimarts dia 9 d’abril.

La sol·licitud s’efectuarà única i exclusivament enviant un correu electrònic a la següent adreça: oae@fcbarcelona.cat, fent constar les dades que s’indiquen a continuació:

  • Clau de soci, nom complet, DNI/NIE/Passaport, telèfon de contacte i correu electrònic del soci sol·licitant.
  • Clau de soci (en cas que ho sigui), nom complet, DNI/NIE/Passaport, telèfon de contacte i correu electrònic de l’acompanyant.

En cas que el número de sol·licituds superi el número de les 14 entrades disponibles per socsi amb cadira de rodes, més les dels seus corresponents acompanyants, es procedirà a realitzar un sorteig davant notari.

L’Oficina d’Atenció Especialitzada es reserva el dret a sol·licitar la documentació oficial acreditativa.

 En el moment de la sol·licitud es verificarà que les dades proporcionades són correctes i el Club enviarà un e-mail confirmant que la sol·licitud ha estat processada i indicant el número de participació en un possible sorteig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut