El Cadet Campió de Lliga

El resum de la jornada del futbol sala formatiu

Intens cap de setmana a la base del futbol sala blaugrana. Destacar el títol de Lliga que va assolir el Cadet. Els nois entrenats per Martí Graells i Guillem Puchal es va imposar el Manresa i, a manca de 4 jornades, ja són campions.

Campions!!!

El Barça Lassa va sortir dominant en joc i ocasions, imposant bon ritme de pilota i creant grans ocasions de gol, fruit d'aquest domini els blaugranes van aconseguir l'1 a 0. El domini era total del conjunt barcelonista i una falta a la frontal de l'àrea permetia aconseguir el 2 a 0. Tot i disposar de clares ocasions de gol el marcador no es va moure i els jugadors enfilaven el camí dels vestuaris amb aquest resultat incert.

A la represa, els blaugranes van sortir disposats a sentenciar el partit i ràpidament, gràcies a una bona jugada d'estratègia, posaven el 3 a 0. L'alegria va durar poc, ja que els manresans reduïen les diferències 30 segons més tard. Una gran jugada col·lectiva i millor definició permetia als nois de Martí Graells i Guillem Puchal marcar el 4 a 1. Els del Bages no estaven disposats a rendir-se i en una banda propera a la porteria blaugrana tornaven a posar emoció en el matx. Després d'uns minuts d'incertesa, el Barça Lassa va prémer l'accelerador i dos gols sentenciaven el partit i la Lliga. A les acaballes del partit, els blaugranes aprofitaven una expulsió visitant per fer el 7 a 2. Quan semblava que aquest seria el marcador definitiu el conjunt manresà maquillava el marcador posant el definitiu 7 a 3.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona aconsegueix el títol de Lliga després de 22 victòries en els 22 partits disputats.

Barça Lassa: Martí Puig, Sergi, Arnau, Javi i Martí Vallés–cinc inicial- També van jugar: Óscar, Dani, Adri, Marc Paterna, Toni, Roger i Víctor

GOLS: 1-0 Roger (min 6), 2-0 Sergi (min 9), 3-0 Arnau (min 23), 3-1 (min 23) 4-1 Roger (min 26), 4-2 (min 30), 5-2 Toni (min 31), 6-2 Toni (min 33), 7-2 Martí Vallés (min 39), 7-3 (min 40).

Empat de l’Aleví

L'aleví suma un punt en una pista complicada i amb un gran ambient. La primera part del FC Barcelona ha estat bona, generant moltes ocasions durant els 15 minuts. L'equip rival es feia fort a mitja pista, i el seu porter parava tot allò on no arribaven els seus companys. Marxàvem al descans 0-0.

La segona part ha seguit la mateixa dinàmica però amb menys ocasions per part del FC Barcelona. Imprecisions en el metres finals, el nerviosisme per voler fer gol i l'ambient del pavelló han fet que el joc visitant no fos tant fluït i marxéssim amb un empat a 2.

El juvenil s’emporta el derbi

Primera part molt disputada amb ocasions clares per ambdós equips. Barça disposava de bones ocasions després de bones combinacions i amb recuperacions en camp contrari i Les Corts ha disposat d'un parell d’ocasions ben resoltes per Royo amb situacions sobretot generades després de contraatac.

3 pals per cada equip en aquesta primera meitat molt ajustada, i marcador parcial 1-0.

A la segona part hem sortit molt agressius i Les Corts ha decidit pujar una mica les línies. Fruit d'aquesta pressió, ha vingut el 2n gol del partit després de només 2 minuts de joc de la 2a part, ja que en una sortida de pressió molt ben treballada Dani anotava el 2-0. El partit estava dominat per nosaltres i en una recuperació a 3/4 Víctor de xut llunyà ha marcat el 3-0. A partir d'aquí alternança amb defensa a mitja pista. En una transició ràpida Povill anotava el 3-1 en pròpia porta intentant tallar una passada al 2n pal de Les Corts. Faltant 5 min per acabar el partit, Les Corts ha apostat pel joc de 5 que ha donat fruit al definitiu 4-1 gràcies al 3r gol de Víctor després de recuperar bola i marcar de camp a camp.