Jugadors americans aprenen l’ADN Barça a l’FCB Escola

Jugadors americans aprenen l’ADN Barça a l’FCB Escola

Un total de 160 futbolistes dels FC Barcelona Soccer Camps del Estats Units han conegut aquesta setmana de primera mà la filosofia de treball de l’FCB Escola a les instal·lacions blaugrana

Un grup format per 160 jugadors dels FC Barcelona Soccer Camps als Estats Units han estat aquesta setmana els grans protagonistes a l’FCBEscola. Els nois, d’entre 8 i 14 anys, han viscut una experiència inoblidable que els ha permès conèixer els mètodes d’entrenament i la filosofia de l’FCB Escola de la mà dels tècnics blaugrana, que coordina l’Alejandro Esteban. “Estan vivint una experiència Barça que mai oblidaran”, explica Alejandro Esteban, que els ha preparat una setmana molt intensa d’entrenaments en què aquests jugadors americans no només aprenen el que significa l’ADN Barça pel que fa al joc, sinó que també ho fan en qüestió de valors que porten el segell inconfusible del Barça com són la tolerància, el respecte i la companyonia.

Aquests 160 futbolistes són els millors nois i noies dels quasi 2.000 jugadors que han participat als FC Barcelona Soccer Camp que s’han fet durant aquest 2015, organitzat pel partner del Barça ISL Futbol, als Estats Units a les ciutats de Charlotte, Raleigh, Richmond, Cincinnati i Louisville. “Són un grup de jugadors que tenen molt bona tècnica individual, perquè als Estats Units aquest aspecte es treballa molt, però que no tenen el costum de treballar en grup als entrenaments. Nosaltres incidim molt en aquest aspecte d’entrenaments grupals amb exercicis de pilota, com poden ser, per exemple, els rondos per garantir la possessió i el control, i ells estan responent i adaptant-se molt bé perquè coneixen el joc del Barça de veure els partits per televisió i els agrada molt. Ells se senten jugadors del Barça per una setmana, aquesta és la clau de l’èxit d’aquest tipus de clínics”, explica Alejandro Esteban.

El grup no només ha treballat en doble sessió d’entrenament als camps de l’FCB Escola durant la setmana, sinó que han tingut temps per visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on han vist partits dels alevins i benjamins blaugrana i s’han fet una foto amb el jugador del primer equip Rafinha. També han presenciat, a més de fer turisme per Barcelona i descobrir l’arquitectura d’Antoni Gaudí, el partit de la UEFA Youth League disputat al Miniestadi entre el Juvenil A del Barça i la Roma.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut