Conferència sobre les xarxes socials a l’FCBCoaches Academy

Conferència sobre les xarxes socials a l’FCBCoaches Academy

Rodrigo Arias, responsable de la Direcció d’Integritat i Seguretat de la Lliga de Futbol Professional, ha explicat als alumnes de l’FCBCoaches Academy quines són les pautes per fer-ne un bon ús

Rodrigo Arias, responsable de la Direcció d’Integritat i Seguretat de la Lliga de Futbol Professional (LFP), ha ofert avui una conferència als alumnes de la FCBCoaches Academy sobre el bon ús de les xarxes socials. Arias ha deixat molt clar des de l’inici que les xarxes socials com Twitter, Facebook i Instagram “són molt bones sempre que s’utilitzin de manera responsable, i més en un equip com el Barça, que és un club de màxima atenció mediàtica mundial amb més de 200 milions de seguidors a les xarxes socials”. La LFP promou amb aquest cicle de conferències el rebuig a la discriminació que pugui procedir de menyspreus, assetjaments, insults, amenaces o burles, ja sigui pel país de procedència d’un jugador, la raça, la religió, la classe social, el sexe o la manera de vestir o de parlar.

Rodrigo Arias ha insistit molt als futurs entrenadors de les FCBEscoles que les xarxes socials són una via de comunicació en les relacions personals i professionals que generen empatia al món del futbol, però que hem de ser molt curosos en el moment de la seva utilització perquè tenen el seu risc. És per aquest motiu que els ha marcat unes pautes de comportament que han de seguir per fer-ne un bon ús i, sobretot, a l'hora de controlar i assessorar en el futur als seus joves jugadors.

No pujar comentaris en calent

Entre aquestes destaquen no pujar comentaris en calent, evitar crítiques a àrbitres, rivals, companys i públic i descartar les discussions públiques a les xarxes socials. En resum, fer un ús responsable de les xarxes socials ajudarà els joves jugadors a tenir més opcions de futur com a esportistes i, sobretot, com a persones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut