La il·lusió de formar part de l’FCBEscola Basket

La il·lusió de formar part de l’FCBEscola Basket

Les primeres proves d’accés s’han celebrat aquest dissabte al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva, amb la presència de 70 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys

Aquest dissabte s’han celebrat les primeres proves d’accés per formar part de l’FCBEscola Basket al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ha estat una tarda plena d’il·lusió i d’emocions on 70 nens i nenes, d’entre 6 i 12 anys, han mostrat les seves habilitats en els diferents exercicis que han fet amb els entrenadors i en els partits que han disputat sota l’atenta mirada de l’assessor esportiu de l’FCBEscola Basket, l’exjugador blaugrana Nacho Solozabal.  

Cal recordar que els nens i nenes de 4 i 5 anys formaran part de l’FCBEscola Basket per ordre d’inscripció fins omplir totes les places destinades a la categoria de Preiniciació, que s’entrenarà els divendres per la tarda.

Les properes proves d’accés es faran, també al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el dissabte 30 d’abril i el dissabte 21 de maig. El procés d'inscripció per a les proves d'accés a l'FCBEscola de bàsquet per al proper curs encara està obert. Podeu accedir al formulari a través del següent enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut