Òscar Grau visita les dues FCBEscoles del Brasil

Òscar Grau visita les dues FCBEscoles del Brasil

El director de l’FCBEscola s’ha sorprès per l’elevat nivell futbolístic dels 1.500 nens i nenes inscrits a les escoles de Sao Paulo i Rio de Janeiro

El director de l’FCBEscola, Òscar Grau, continua coneixent de primera mà com són les FCBEscoles d’arreu del món. Aquesta setmana ha visitat, acompanyat de Franc Carbó, director de Projectes per Amèrica i l’Orient Mitjà, les dues FCBEscoles del Brasil: Rio de Janeiro i Sao Paulo.

Òscar Grau ha analitzat amb la direcció de les dues escoles les perspectives de futur i els projectes que cal desenvolupar i ha visitat les instal·lacions, on ha pogut conversar i compartir l’entrenament amb els nens i nenes i amb els entrenadors.

"M’ha sorprès molt l’elevada qualitat dels 1.500 jugadors que tenim repartits a les dues escoles. Un bon nivell futbolístic que fa créixer la marca Barça i que ens ajuda a posicionar-nos molt amunt en un territori tan futbolístic com és el Brasil", comenta Òscar Grau.

"Valorem, tenint en compte la rebuda que hem tingut a Rio de Janeiro i Sao Paulo, obrir noves FCBEscoles a altres ciutats del Brasil en un futur”, afegeix Grau.

Projectes consolidats

El director de l’FCBEscola ha pogut comprovar com des que van arrencar els dos projectes al Brasil no han parat de créixer i com s'han guanyat el reconeixement de la societat i dels mitjans de comunicació del país i, sobretot, de les famílies dels nois i noies brasilers.

L’FCBEscola Rio de Janeiro té dos seus, Barra de Tijuca i Jardim Botànico, i els entrenaments són al matí o a la tarda depenent de l’horari escolar dels alumnes, que tenen entre 6 i 15 anys.

Òscar Grau ha tornat a veure a Sao Paulo els nois que van guanyar el Torneig Internacional disputat a Barcelona en la categoria Preformació. Ha estat un retrobament molt emotiu.

Tretze visites més

Aquesta doble visita al Brasil se suma a les que Òscar Grau ja ha fet a les FCBEscoles del Perú, la República Dominicana, Florida (EUA), Varsòvia (Polònia), Fukuoka i Katsushika (el Japó), Istambul (Turquia), Quingdao (la Xina), Casablanca (el Marroc), Delhi NCR (l'Índia), Singapur, Dubai (EAU) i Riad (l'Aràbia Saudita).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut