Jornada de cloenda del curs 2015-2016 a l’FCBEscola Barcelona

Jornada de cloenda del curs 2015-2016 a l’FCBEscola Barcelona

Els 32 equips de l’escola acomiadaran el curs jugant un total de dos partits cadascun sobre la gespa del Camp Nou el proper diumenge 12 de juny a partir de les 9 del matí

S’acaba el curs i arriba el moment més esperat per tots els nens i nenes de l’FCBEscola Barcelona: la Jornada de Cloenda. És el seu moment màgic de l’any. És el dia en que jugaran dos partits, de 25 minuts de durada cadascun, sobre la mateixa gespa del Camp Nou en la que juguen els seus ídols.

L’FCBEscola Barcelona celebra la seva Jornada de Cloenda el proper diumenge 12 de juny a partir de les 9 del matí en un Camp Nou que estarà dividit en quatre camps de Futbol 7. Serà una gran festa en la que participaran els 32 equips de l’escola i en la que s’acomiadarà a la generació d’alumnes nascuts l’any 2004.

Els vuit equips de l’etapa d’Iniciació disputaran un format de semifinals i finals, mentre que en el cas de les etapes de Preformació i Formació es faran quatre triangulars paral·lelament. Tots els nens rebran l’orla de la temporada i el diploma de participació per que puguin recordar el seu pas per l’FCBEscola Barcelona. 

La Jornada de Cloenda de l’FCBEscola es retransmetrà en directe per Barça TV, que farà una programació especial amb motiu de la festa de l’escola. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut