Final de curs de l’FCBEscola Barcelona 2015/2016

Final de curs de l’FCBEscola Barcelona 2015/2016

L’escola ha posat el punt final a la temporada amb una jornada lúdica al Camp Nou a la qual han assistit Carles Rexach i el directiu del FC Barcelona Silvio Elías

Aquest diumenge ha tingut lloc la cloenda del curs esportiu de l’FCBEscola de Barcelona en un acte en què han participat l’exjugador i exentrenador del Barça Carles Rexach, el directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, i Òscar Grau, director de l’FCBEscola.

Els 32 equips de l’escola han acomiadat l’any amb una jornada lúdica en què els més petits han pogut demostrar les seves habilitats amb una sèrie de partits sobre la gespa de l’estadi blaugrana. Al final de l’acte, tots els nens i nenes han rebut l’orla de la temporada i el diploma de participació del curs 2015/2016.

Òscar Grau ha destacat l'esforç i la bona feina dels més petits al llarg del curs, a més d'agraïr la confiança dels pares dels nens i nenes de l'FCBEscola. Silvio Elías, per la seva banda, ha volgut felicitar la feina dels tècnics de l'escola: "Vull felicitar-vos per la bona tasca de formació esportiva i la transmissió de valors del nostre Club".

Valoració positiva del curs 

El coordinador de l’FCBEscola Barcelona, Edgar Enrich, està molt satisfet de l’evolució i la progressió que tots els alumnes han tingut al llarg d’aquests nou mesos de temporada.

“El nivell que han mostrat els jugadors al llarg de totes les sessions d’entrenament realitzades ha estat molt alt. Amb la seva constant dedicació i el seu esforç han estat capaços d’entendre, interioritzar i aplicar tots els continguts que, des del cos tècnic, els hem transmès, tant pel que fa a l’aspecte tècnic com, sobretot, a la capacitat d’analitzar les diferents situacions del joc”, ha explicat Enrich.

“El nostre objectiu és el de formar els jugadors de manera integral i a tots nivells, i per això donem molta importància no només als aspectes tècnics del joc, sinó també al fet de transmetre’ls els valors que el Club representa i que els ajudaran a ser millors persones en el futur”, ha afegit Enrich.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut