Trobada de germanor al Japó

Trobada de germanor al Japó

L’Infantil B comparteix una jornada d’entrenament amb les FCBEscola de Fukuoka i Katsushika sota les ordres dels tècnics del futbol formatiu blaugrana Sergi Milà i Òscar Hernández

Jornada intensa i plena d’emocions la que s’ha viscut avui a les instal·lacions del Fujitsu Kawasaki Stadium de Japó. L’Infantil B del FC Barcelona ha compartit una jornada de convivència amb els nois i noies de les FBCEscola Fukuoka i Katsushika, que han pogut conèixer en persona als jugadors que, sense anar més lluny, van veure jugar per la televisió a la passada edició de la LigaPromises disputada el mes de juny a Vila-real.

Ha estat una experiència humana formidable”, ha comentat l’entrenador de l’Infantil B, Sergi Milà, qui juntament amb el segon tècnic, Òscar Hernández, ha fet la presentació tècnica de la jornada de convivència i ha atès totes les preguntes que li han fet els nens japonesos de les dues escoles del Barça.

Una vegada ha finalitzat aquesta primera classe teòrica tots han sortit al terreny de joc on acompanyats pels directors de projecte de l’FCBEscola al Japó, Andreu Cerarols i Xavi Mondelo, han dirigit un entrenament conjunt amb l’Infantil B, que afronta aquesta setmana el Torneig World Challenge 2016, on es trobarà amb equips japonesos i a un rival de l’entitat del Manchester City.

Sorteig de dues samarretes signades

Sergi Milà i Òscar Hernández han dirigit un partit entre les dues FCBEscola, que ha finalitzat amb empat (1-1), i que ha donat pas a un dels moments més emocionants del matí quan s’han sortejat dues samarretes del FC Barcelona signades pels jugadors del primer equip i s’ha fet la fotografia de grup.

La trobada de germanor ha finalitzat amb tots els nens de les dues escoles fent el passadís als jugadors de l’Infantil B mentre sonava l’himne del Barça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut