Local

Preparats per afrontar el nou curs

Un total de 70 entrenadors van participar en les Jornades Formatives de Tècnics que es van celebrar el passat cap de setmana a Salou

Tot està a punt per l’inici oficial avui del curs a l’FCBEscola. Un total de 70 entrenadors van participar el passat cap de setmana en les Jornades Formatives de Tècnics que es van celebrar a Salou. Van ser dos dies molt intensos en els que els tècnics de l’FCBEscola Barcelona i l’FCBEscola Perfeccionament van realitzar activitats de team building en les que, a més de motivar-se com grup humà, van repassar com serà el funcionament d’aquest curs 2016-2017.

El 70 entrenadors que van participar a les Jornades Formatives de Tècnics van rebre xerrades, entre d’altres, sobre l’FCBEscola Internacional, l’Oficina d’Atenció a l’Entrenador, els FCBClínics, el model d’ensenyament de l’FCBEscola, el desenvolupament metodològic o el treball dels tutors. L’objectiu es va complir amb escreix i tots els entrenadors estan preparats per afrontar un curs 2016-2017 que es presenta il·lusionant.

Més notícies aquí