Preparats per afrontar el nou curs

Preparats per afrontar el nou curs

Un total de 70 entrenadors van participar en les Jornades Formatives de Tècnics que es van celebrar el passat cap de setmana a Salou

Tot està a punt per l’inici oficial avui del curs a l’FCBEscola. Un total de 70 entrenadors van participar el passat cap de setmana en les Jornades Formatives de Tècnics que es van celebrar a Salou. Van ser dos dies molt intensos en els que els tècnics de l’FCBEscola Barcelona i l’FCBEscola Perfeccionament van realitzar activitats de team building en les que, a més de motivar-se com grup humà, van repassar com serà el funcionament d’aquest curs 2016-2017.

El 70 entrenadors que van participar a les Jornades Formatives de Tècnics van rebre xerrades, entre d’altres, sobre l’FCBEscola Internacional, l’Oficina d’Atenció a l’Entrenador, els FCBClínics, el model d’ensenyament de l’FCBEscola, el desenvolupament metodològic o el treball dels tutors. L’objectiu es va complir amb escreix i tots els entrenadors estan preparats per afrontar un curs 2016-2017 que es presenta il·lusionant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut