Tres representants de l’FCBEscola, ponents a les cinquenes ‘Jornades més enllà de l’esport’

Tres representants de l’FCBEscola, ponents a les cinquenes ‘Jornades més enllà de l’esport’

Aleix Gibert, Xavier Damunt i Isaac Guerrero van parlar dels valors impulsats des de l'FCBEscola

Aleix Gibert, responsable de l’Oficina d’Atenció a l’Entrenador de l’FCBEscola; Isaac Guerrero, responsable de l’Àrea Esportiva de l’FCBEscola, i Xavier Damunt, membre de l’Àrea Esportiva de l’FCBEscola, han participat aquest cap de setmana com a ponents de la cinquena edició de les ‘Jornades Més enllà de l’esport’, organitzades de forma conjunta pel Consell Insular de Menorca, el Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Ciutadella.

La ponència de Gibert, titulada ‘FCBEscola: valors que creen escola’ va donar a conèixer a la setantena de participants de primera mà quins són els valors que es transmeten als alumnes que l’FCBEscola té arreu del món. Per la seva banda, Guerrero i Damunt van compartir les experiències al voltant de ‘La creació d’un Codi de Comunicació no verbal. Una proposta de treball per la millora de la presa de decisions en el futbol formatiu’, una iniciativa que forma part d’un pla d’optimització, dissenyat per ells, amb el qual l’FCBEscola ja treballa des de fa tres anys i que té com a objectiu la millora de l’esmentat sistema de decisions dels jugadors.

Les xerrades dels nostres professionals van ser unes de les més seguides de totes les jornades, tant de forma presencial a la Sala d’Actes de la Casa de Cultura de Ciutadella com per streaming en directe, juntament amb les de la doctora Natàlia Balagué, catedràtica de fisiologia de l’INEFC Barcelona, i de la doctora Carlota Torrents, professora d’Expressió Corporal de l’INEFC Lleida, que també van aportar als assistents noves metodologies de la pràctica esportiva basades en la complexitat.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut