Les FCBEscoles brasileres, cara a cara a la ‘Taça Catalunya’

Les FCBEscoles brasileres, cara a cara a la ‘Taça Catalunya’

El torneig ha reunit a 650 esportistes repartits en 65 equips i que han jugat un total de 215 partits

Les instal·lacions de l’FCBEscola Rio de Janeiro han acollit del 12 al 14 de novembre la disputa de la ‘Taça Catalunya’, una competició entre 65 equips de les FCBEscoles de Rio de Janeiro i de Sao Paulo i del Campus de Florianópolis que ha reunit més de 650 esportistes que han jugat un total de 215 partits. La pluja que va acompanyar les jornades de diumenge i dilluns no va acoquinar els joves jugadors, que van voler disputar del primer a l'últim partit programat del campionat. 

En aquestes competicions, els joves alumnes de l'escola han quedat repartits en diferents equips amb els noms de jugadors del primer equip del FC Barcelona i del Barça B, de futbolistes històrics del Club i també de llegendes de la selecció brasilera. Entre els esportistes es trobaven alguns fills d’exjugadors del club i alumnes de l’FCBEscola de Rio, com el de Ronaldinho Gaúcho, o els d’Adriano Emperador, ex de l’Inter de Milà, i Juan, jugador del Flamengo que havia militat al Bayer Leverkusen o la Roma.

Els guanyadors de la fase Or, que enfrontava els primers i segons de cada grup, van ser els equips Messi (Sao Paulo, Iniciació), Suárez (Sao Paulo, Preformació), Puyol (Rio, Formació), Guardiola (Sao Paulo, Precompetició) i Jairzinho (Rio, Competició). Mentre que en la lluita per la fase Plata, la dels tercers, quarts i cinquens classificats, van ser Rafinha (Rio, Iniciació), Alcàsser (Rio, Preformació), Edmílson (Rio, Formació), Cafu (Rio, Precompetició) i Tostão (Rio, Competició).

A més de la part competitiva, en aquestes tres jornades també va haver-hi un racó per a la solidaritat amb la rifa d'una samarreta del Barça signada per Neymar Jr, Lionel Messi i Luis Suárez per poder recaptar fons per a una ONG que treballa amb les faveles de Rio de Janeiro. També es va sortejar un viatge a Catalunya per a quatre persones cortesia de l’Agència Catalana de Turisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut