L’FCBEscola Barcelona, campiona de dues categories del Torneig Solidari de la Marató de TV3

L’FCBEscola Barcelona, campiona de dues categories del Torneig Solidari de la Marató de TV3

La competició va celebrar-se al Muncipal Can Roig de Torrelles de Llobregat (Barcelona)

Dos equips de l’FCBEscola Barcelona s’han endut la victòria a la segona edició del Torneig Solidari de la Marató de TV3 organitzada per l’Unió Esportiva Torrelles. La competició, disputada al Municipal de Can Roig de Torrelles de Llobregat (Barcelona), ha reunit un total de 36 equips de les categories prebenjamí, benjamí i aleví. 

Els jugadors de l’FCBEscola s'han endut el triomf en la categoria d’Iniciació (prebenjamí), on a més Pau Puigbert ha aconseguit el títol de millor jugador de la competició. També hi ha hagut doblet de l’FCBEscola en Formació (benjamí), amb la victòria final de l'equip i el reconeixement de millor jugador per a Marcel Llampallas. Per la seva banda, l'equip de Precompetició (aleví) ha acabat a la tercera posició final.

La Marató de TV3 és el projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya (TV3) que compta amb un nombre més gran d'aportacions dels teleespectadors de totes les que se celebren al territori espanyol. En aquest 2016 el programa, que tindrà lloc el proper 18 de desembre, celebra els seus 25 anys d'història i la recollida de fons està destinada a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. A més dels diferents esdeveniments realitzats durant les 15 hores d'emissió en directe del programa, també es realitzen activitats com aquest torneig amb les quals es posa un granet de sorra i que fan que cada any se superin els 7 milions d'euros de recaptació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut